Summer homes

Summer homes
Summer homes
Summer homes
Summer homes
We´re back in the city! What a wonderful week in the summer cottage we had. And the season actually turned from spring into summer in the end of the week. It´s all green and warm now. As you can see one week ago the summer was miles and miles away. I would love to show you some pics but first I need to find a cheap film lab from Helsinki. Any recommendations? /// Kivaa olla kaupungissa taas. Mökkiviikko oli ihana ja vuodenajan vaihdos salamannopea. Uuden kodin ikkunasta aukeava ikkuna on nyt täysin eri kuin viikko takaperin. Näyttäisin uusia kuvia mutta ohjelmassa on ensiksi hyvän ja mahdollisimman edullisen valokuvausliikkeen löytäminen filmien kehitystä varten. Suosituksia, ideoita?

6 comments:

 1. Jos nettikaupat kelpaa, niin suosittelisin Rajala Pro Shoppia ja Data-Systemsiä (ainakin nämä kaksi, googlettamalla hintavertailuja saa kaikkea muuta kivaa). Sitten oli kanssa joku maitolaituri tmv, halpaa ja postiennakolla sai tilata (kuten kahdesta edellisestäkin). Toivottavasti jotain yhtään apua oli? :D Mitä siis haluaisit ostaa?

  Kämppäesittelyä siis venaillessa!

  ReplyDelete
 2. Kiitti jeesistä! Koitan löytää joko liikettä tai nettipalvelua mitä kautta saisin filmit kehitettyä ja kuvat sekä printattua että skannattua - ja mahdollisimman edullisesti tietty.. FotoYks on niin kallis. Asuntokuvia on kyllä luvassa, tai ainakin kulmia sieltä täältä:)

  ReplyDelete
 3. the weather is crazy here too...very hot...around 27 degrees! Seems like Spring didn't make it this year :o

  ReplyDelete
 4. Wow. Do you enjoy the hot hot heat? :)

  ReplyDelete
 5. No. not at all. I don't like hot & humid weather :o

  ReplyDelete
 6. Oh my. So I wish more cool and fresh days to Tokyo :)

  ReplyDelete